Het Team van Drukkerij Flora

Vooruitgang, service, emotie, kwaliteit. Zomaar een aantal woorden die wat vertellen over Drukkerij Flora. Om een strakke definitie te geven is eigenlijk niet mogelijk. Dit komt omdat het van dag tot dag kan verschillen. De ene dag zijn we volop bezig met rouwdrukwerk, de volgende dag met een nieuwe huisstijl voor een klant en de volgende dag weer met het ontwikkelen van nieuwe technieken of het gebruiken van een hele oude. Drukkerij Flora is zeker altijd bezig haar klanten het beste te bieden.

Van alle markten thuis. Dat is het team van Drukkerij Flora zeker.

De Specialiteiten van Drukkerij Flora
Rouwkaarten

Drukkerij Flora is vooruitstrevend op het gebied van rouwdrukwerk. Wij proberen in het hele proces de klant te helpen in de keuze en uitwerking van het drukwerk.
Een persoonlijk contact is belangrijk om de emotie van de klant op papier te krijgen. Wij willen voor iedereen klaar staan en overal in mee gaan. Komt u vooral even binnen kijken of vraag wat informatie aan. Dit kan via de uitvaartverzorger maar kunt u ook zelf even doen.

Een rouwkaart maken voor uzelf en vastleggen voor later.Een rouwkaart maken voor uzelf en vastleggen voor later. Ook hier kijken we niet gek van op. In ons archief hebben wij hier er al een aantal van liggen.

Wij verzorgen o.a.:

  • Rouwkaarten
  • Dankkaarten
  • Liturgieën / Orde van Dienst
  • Foto’s (voor op de Kist)
  • Condoleanceboeken
  • Herinneringsboekje
  • Fotoboek / Foto harmonica

Om de keuzes voor het kiezen van een rouwkaart wat gemakkelijker te maken, geven wij rouwboeken uit. In deze boeken vindt u een gevarieerde keuze aan rouwkaarten, waar in elk opzicht in gewijzigd kan worden en het vervolg drukwerk (dankkaarten, liturgieën, etc.) op aangepast wordt.

De rouwboeken liggen bij Drukkerij Flora altijd ter beschikking en kunnen altijd opgehaald worden om thuis in te kijken. Tevens geven wij ze ook aan de uitvaartondernemingen waar wij drukwerk voor maken zodat zij deze kunnen meenemen naar de klant.

Rouwboeken
Geboortekaarten

Vrijwel iedereen wil een uniek geboortekaartje voor hun kindje(s). Daarom willen wij voor de keuze van het geboortekaartje de klant geheel vrij laten in hun ideeën.

Voor de mooiste dag wil je natuurlijk ook de mooiste trouwkaart. Wij kunnen het drukwerk voor uw trouwdag geheel verzorgen. Naast de trouwkaart, bijvoorbeeld een Save the Date kaart en menukaarten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Trouwkaarten